ING Kantoor Rik CaluDe VlasblommeImmo LVBDeneckere Lieven - Dak -Stad Kortrijk
Vanmorgen, op een nachtelijk en koud uur, vertrokken we goedgemutst naar het tornooi in Doornik, waar we tegen Doornik natuurlijk, maar ook tegen Wattrelos, Mont-sur-Marchienne en Wahagnies moesten spelen. Normaal moest Izegem er ook zijn, maar die zijn zonder bekende reden niet afgekomen.
Om het tornooischema niet helemaal in de war te brengen, hebben wij de 2 ploegjes in drie ploegjes opgesplitst, elk met 5 spe(e)l(st)ers. Ik heb gevraagd dat ik altijd één reservespeler van één van onze andere ploegjes mocht lenen, en dat was okay.
Kortrijk 1 met Kobe, Kaat, Gilles, Lars en Elias mochten ermee beginnen tegen Wattrelos en maakten direct duidelijk dat we grootse plannen hadden, 6-1 voor ons.
Daarna moest Kortrijk 2 met Mira, Loïc, Eli, Alexander en Staf het opnemen tegen Doornik. We zagen redelijk duidelijk dat dit een heel sterke ploeg was. Wij verloren, maar maakten toch nog 7 doelpunten. 
Kortrijk 3 met Ava, Bente, Kasper, Stani en Mathis speelden gelijk tegen Wattrelos en ook Kortrijk 1 haalde gelijkspel tegen Wahagnies.
 
Heel de voormiddag volgden de matchen elkaar vlug op, elk ploegje speelde er 5, bijna alle spelers speelden ook nog eens bij de andere mee als reserve, zodat sommige een echt nodige rustpauze konden nemen. Tegen de middag zag je de batterijen leeglopen, gelukkig was er de middag met een versterkende pastamaaltijd.
 
Het was niet heel duidelijk hoe de namiddag verder ging verlopen. Op een bepaald zei de tornooileiding wie tegen wie moest spelen.
Achter een tijdje was duidelijk dat Kortrijk 1 in de poule zat die om de eerste plaats speelde, Kortrijk 2 en 3 speelden om de 5de, 6de en 7de plaats.
Dit was niet helemaal juist. Bij het berekenen op de terugweg zagen we dat ook Kortrijk 2 in de eerste poule had moeten spelen.
In elk geval verloor Kortrijk 1 eerst tegen Doornik om dan weer ene keer te winnen en een keer gelijk te spelen. Daarmee zaten ze in de finale! tegen Doornik!
Maar ook hier was het eerst een andere ploeg volgens hun rekening, maar konden we dit rechtzetten.
In de finale mochten 10 kinderen meedoen, 6 op het veld, een keeper en een reuzegroot veld!
Wij verloren, maar zeker niet zonder glans!!!
 
Ik ben zo fier op de gasten, die zo goed hun best deden allemaal!
 
En in feite eindigden ze 2des, 4des en 5des van 7 ploegjes, met veel minder spelers dan de andere ploegen! Proficiat!
 
Bedankt aan Jonathan, die ook altijd een ploegje begeleidde, bedankt aan Mama Bente, Mama Alexander en Papa Stani, die heel de tijd supporterden en al de andere ouders die kwamen supporteren en rijden! Het was een leuke dag!
 
Grt Anja

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen